Blog: REHABILITACE ŠOS

Hledání na našem webu:

Meridiánové masáže APM - kurz D 23.-25.5.2008

Závěrečný kurz probíhal zároveň s kolaudací rekonstrukce Toulcova dvora, venkovní prostředí se změnilo ze staveniště v něco trochu podobného přímořské riviéře a odpovídalo tomu i počasí. Hezky jsme si v pohodové atmosféře užívali mobilizačních technik. Přeci jenom za dobu trvání kurzů se všichni poznali, spřátelili a vytvořili jednu rodinu. Jedinou malou skvrnkou bylo lehké mrazení v žaludku v očekávání nedělní zkoušky.

V sobotu jsme si udělali rozlučkový večer, poděkovali MUDr. Šosovi a jeho ženě za výborný kurz a absolvovali koncert projektu Návrat koncovky aneb zdravé muzicírování. Již jsem těchto koncertů zažil několik, ale tak dokonalé souznění hned od začátku jsem ještě nezažil. Děkuji průvodcům Petrovi Bronišovi a Pavle Skálové a všem zúčastněným za výborný zážitek. Hudba opravdu spojuje.



Nedělní zkouška nakonec dopadla nad očekávání dobře a po udělení diplomů jsme se rozjeli do domovů s lítostí, že to již skončilo a s odhodláním vrhnout se naplno do světa meridiánových masáží.
Děkuji ještě jednou manželům Šosovým za kvalitní a hodně lidský kurz, Marii Pikulíkové za zorganizování sobotní párty a hezké pamětní listy a všem účastníkům z jejich přístup.
Ozvěny kurzu:

Děkuji za vše, kurz byl super, škoda, že čáry se už smyly, mějte se krásně. Lena

 

{gallery}stories/kurzy/reportaze/5/{/gallery}

 

 připravil Miroslav Ešner
  převzato s laskavým dovolením ze stránek našeho kolegy http://www.trezalka.cz
 
{fcomment}